Pagina Laden...

Life is too short to have a boring hair!

Onze haar stylisten knippen u vanuit de natuurlijke val van uw haar. Dit betekent dat uw kapsel niet alleen perfect zit als u de kapsalon verlaat, maar ook thuis makkelijk te onderhouden is. Door onze creativiteit en ervaring, gaan wij graag de uitdaging aan om uw kapsel te knippen en te kleuren buiten wat standaard is. Echter vinden wij het erg belangrijk dat uw kapsel echt bij u en uw look past.

A woman who cuts her hair is about to change her life.

Onze visie gaat gepaard met onze passie voor haar. Wij vinden het belangrijk om de nieuwste trends te volgen en toe te passen. Ok denken wij graag met onze klanten mee. Het is belangrijk dat u tevreden ons salon verlaat en uw dag doorbrengt zonder onzeker te zijn van uw haar.

A good stylist is cheaper than a good therapist.

Onze missie is om te groeien in de regio en een begrip worden. Ook willen wij graag meedoen aan nationaal en internationaal awards zodat wij onze salon op kaart kunnen zetten.

Ons Team

Great people to make Perfect Results

Hayestan

Hairstylist

Mo

Hairstylist / Barber

Gena

Hairstylist
Experience

We want to thank YOU!
You’r too kind!

Wij streven ernaar om onze behandelingen en diensten zo goed mogelijk aan te laten sluiten aan uw wensen. Wij horen graag hoe uw bezoek bezoek heeft ervaren. Wilt u ons een review schrijven?

Erkend Leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Wij dragen graag bij aan de toekomst van het vakmanschap.

We do it with LOVE

Wil jij ook een afspraak maken? Boek nu zelf online een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN